SPV Arena blir realisert på Søre Neset!

SPV Arena blir realisert på Søre Neset! 🥳

Endelig kan Søre Neset IL dele den store nyheten med alle våre medlemmer. Vi har jobbet knallhardt det siste året for å få alt på plass. Hallen blir nå realisert med finansiering via gaver fra henholdsvis Sparebanken Vest og Trond Mohn, med utrolige 10 millioner fra hver. 

Det blir en isolert treningshall, med egne garderober. Hallen blir bygget på den øvre banen og vil ha kunstgress dekke. På denne måten har våre medlemmer mulighet til å trene innendørs hele året, og det vil øke aktiviteten i klubben. Vi vil også samtidig ruste opp eksisterende garderober og fasiliteter i klubbhuset. Dette blir et enormt løft for klubben, men også for tilbudet i heile Bjørnafjorden. Vi jobber også med å vurdere ulike typer dekker i deler av hallen, slik at flest mulig av SNIL sine båre idretter kan få nytte av den. 

Vi har mange å takke, men vil særlig fremheve Sparebanken Vest v/Benjamin Norenes og Trond Mohn som forløser muligheten til å bygge hallen, samt primus motorer Bjarte Aarvik og Roger Bør som har stått på i lang tid med bidrag fra Sindre Andersen. Sammen med alle medlemmene i klubben og Bjørnafjorden kommune har man over lang tid jobbet med denne viktige ambisjonen for SNIL og nærmiljøet. Vi hadde heller ikke hatt denne muligheten om ikke det var for alle våre lojale sponsorer som har vært med oss i flere år, dette har lagt grunnlaget for en sunn økonomi i klubben. 

Byggestart er estimert til tidlig mai, med mål om å få hallen ferdig innen utgangen av 2024. Hallen skal bygges 95% av lokale bedrifter i Bjørnafjorden, noe som generer arbeid og inntekt tilbake i lokalmiljøet. Vi er allerede i gang med litt forberedende arbeider på øvre bane. 

Vi gleder oss til fortsettelsen, og vil holde dere oppdatert underveis.