Volleyball

Meld deg inn her!

Ønsker du å spille Volleyball? Hos oss er du velkommen!
Søre Neset Idrettslag har per dags dato 2 seniorlag, og litt junior.

Damelaget har trening tirsdager fra kl. 19. – 21.00 og torsdager fra kl. 18. – 20.00.
Herrelaget har trening mandager og torsdager fra kl. 20. – 22.00.
Alle lag trener på Kuventræ, i Oshallen.

Damelaget har spilt i 2. divisjon i noen år, ikke det største laget, men ett lag med veldig godt samhold og aldersspenn fra tenårene til 40+. Alder trenger ikke stoppe deg for å bli med!

Herrelaget gikk gjennom 3. divisjon i 2019/20 sesongen med full pott, ubeseiret og kun ett sett ble tapt. Nå er det nye utfordringer i 2. divisjon. Vi har også ønske om å på sikt å få i gang ett 3. divisjonslag, så om du føler 2. divisjon er for høyt nivå – så håper vi fortsatt du vil prøve deg og hjelpe oss å komme i gang med ett lag 3. divisjon på sikt.

Ønsker du å trene med oss er det viktig å tenke på hygiene, vi tar smittevernsreglene på alvor. Norges Volleyballforbund har laget ett e-læringskurs vedrørende smittevern, dette er obligatorisk å gjennomføre for å få lov til å trene. Kurset finner du her og det tar 5 minutter å gjennomføre.

Ønsker du mer informasjon? Kontakt oss her:
Damelaget v/
Herrelaget v/
Junior v/

Siste nyheter:

Kommande fotballskule på Halhjem: Haustferie Fotball

Hei! Vi tilbyr Haustferie Fotball måndag 11.okt til og med onsdag 13.oktober. Meir info og påmelding i linken nedanfor. Ta gjerne kontakt om det skulle vere noko. Vel møtt på fotballskule 🙂 Kontaktperson: Frank Haugland, mob: 90855354, e-post: ffo@snil.no Link til Haustferie Fotball: deltager.no/event/haustferie_fotball_11102021

Invitasjon til infomøte vedr oppstart fotball for barn født i 2016

Til foreldre/foresatte årsklasse 2016. Søre Neset Idrettslag tenker å starte opp fotballtrening for barn født 2016, og vil i den forbindelse vil vi holde infomøte onsdag 8. september frå kl. 19. Agenda for møtet blir mellom anna; sette opp eit trenerteam kven vil vere hovedtrenar/hjelpetrenarar/oppmann/foreldrekontakt sjå kor mange gutar og jenter som vil vere med Les mer »

FFO/Akademi 2021-2022

Påmelding FFO og Akademi 21/22 er i gong. For meir informasjon og påmelding; send e-post til ffo@snil.no, eller kontakt Frank Haugland på tlf 90855354

Fotball- og håndballtrening 2015-kullet

Søre Neset Idrettslag starter opp fotball- og håndballtrening for barn født 2015. Det vil bli oppstartsmøte mandag 23. august kl. 19.00 i klubbhuset på Halhjem. Velkommen til alle som ønsker mer info og/eller har mulighet til å bidra, enten som hovedtrener, hjelpetrener eller oppmann/foreldrekontakt på fotball/håndballgruppene. Fotball: Oppstart 23. august på Halhjem. Treningstider blir som Les mer »

Innmelding 2021

Alle som ønsker å bli medlem av Søre Neset Idrettslag må registrere seg hos Norges Idrettsforbund, NIF ved å følge linken fra vår innmeldingsside, gå til Kontakt og videre Innmelding. Kontigenten vil ligge på siden din hos NIF. Godkjente medlemmer vil i etterkant få invitasjon til sin idrettsgren/gruppe i SPOND. Vi har gjort det lett Les mer »

Informasjon om uteaktivitet i regi av idrettslag.

Søre Neset Idrettslag, Os Fotball og Nore Neset Idrettslag har på videomøte i kveld, i fellesskap beslutta at vi avlyser all organisert aktivitet i regi idrettslaga til og med søndag 10.januar. Dette gjeld fotballfritidsordning, fotballakademi og lagstreninger. Beslutningen er med bakgrunn i smittetallutviklinga i Bjørnafjorden kommune dei siste dagane. Idrettslaga har planlagt eit nytt videomøte mot slutten Les mer »

Oppdatert Info vedr. koronavirus

Styret har i dag besluttet at vi stenger ned all organisert aktivitet i idrettslaget, i første omgang frem til 1.april. Dugnaden i ettermiddag går som planlagt, men alt av treninger og kamper avlyses med umiddelbar virkning. -Styret