SNILS logo og Idresssplass

Resultat fra helgens RM

Publisert: 25. januar, 2016
snil_volleyball

U15 laget til Søre Neset pluss Eirun og Helle (som er første års U17) ble påmeldt i U17 klassen i årets RM (tidligere kjent som KM) i helgen. Et slikt (RM) mesterskap blir brukt som kvalifisering til Norgesmesterskap så her stiller alle dei sterkeste lagene i regionen.

Av de 10 påmeldte lag så var jentene nok ranket som nr 10 og møtte tøff motstand i gruppespele mot Gneist sitt første lag ranket som nr 3, Nyborg ranket som nr 4 og og til slutt Gneist sitt 3 lag ranket som nr 9.
Jentene var klar over at det ville bli tunge kamper i denne turnering og gjekk inn uten mål om seier, men heller et mål om erfaring og kamptrening mot noen av norges beste u17 lag.
Første kamp endte me 0-2 tap mot Gneist sitt førstelag (6-25 og 11-25). Dette ser ut som stygge tall, men er eit resultat jentene er kjempefornøyd med, mot laget som til slutt endte på 3 plass, og som da er klar for NM sluttspill i u17.

I kamp nr 2 blei det et nytt 0-2 tap, denne mot Nyborg (20-25 og 12-25). Jentene hadde godt tak på første settet, men når Nyborg skjønte at Søre Neset ikkje var noe WO så satt dei inn begge sine stjernespelere og det blei dessverre litt for tøft for jentene, men alt i alt en kamp de er STOR fornøyd med.
Siste gruppe kamp var mot Gneist sitt 3 lag. Det var en kamp jentene var fast bestemt på å bite fra seg, og det var akkurat det de klarte, kjempe godt spel i forsvar, i angrep, blokk og server og det ga en knusende 2-0 seier (25-11 og 25-17).
Dette gjorde at jentene fekk en 1/8-dels finale plass. Med en seier her ville jentene gå videre til kvartfinale mens med et tap ville det bli en ny kamp mot Gneist i kampen om å ikkje bli sist.
Der møtte jentene Sotra. Eit sterkt lag med 2 spelere som har svært gode server, dei gjorde at jentene i perioder sleit veldig men vi klarte å dra inn 2-0 seieren med 25-22 og 25-21. Med disse 2 seiere vart det 2 meir enn det jentene trodde på før turneringen, så det ble en suksess for dei unge jentene våre som stilte uten innbyttere og med småskader.

Så i kvartfinalen møtte vi laget som er ranket som nr 1, og er eit av lagene som kjeme te å bite fra seg i NM, Strand Ulv. Det ble 0-2 tap med 12-25 og 9-25. Jentene var storfornøyd med dei poengene mot eit lag som hadde over halve laget på årets u16 regionslag som tok 3 plass i NM for regionslag.

Trener Morten Erikssen og Marianne Borgen har gjort ein kjempe jobb med jentene og til neste år når alle jentene er u17 spillere, da skal nok disse jentene vise kva de kan få til.

Bildet viser jentene iført splitter nye drakter sponset av Bøe Service.
Morten Asphaug

Kommentarer er stengt.