SNILS logo og Idresssplass

Landsturneringen i Tromsø

Publisert: 16. september, 2013

Helgen 6-8 september ble det arrangert Landsturnering i håndball og fotball i Tromsø. Det deltok 4 fotball lag fra Hordaland; Søre Neset, Tertnes, NBK og FK Fyllingsdalen. Lagene reiste opp dagen før turneringen startet for å utforske Tromsø. I strålende sol var vi i Søreneset stjernelag blant annet på toppen av Fløyafjellet, hvor vi kunne nyte nydelig utsikt over Tromsø og omegn. Etterpå hva de shopping for de som ønsket de.

Landsturneringen ble offisielt åpnet fredag med innmarsj, taler, musikk og dans. Lørdag morgen startet kampene i Fløyahallen. Vi var påmeldt i klasse A og møtte tøff motstand fra de to første stund. Men da vi endelig klarte å vinne en av totalt fire kamper, så skulle man tro at man hadde vunnet hele turneringen. Seiergleden var så stor, at man hadde glemt tapene. Lørdag kveld var det klart for bankett i skarphallen. Her ble det servert deilig middag og dessert og delt ut fair-play pris.Det som var nytt i år er at de var oprettet en minnepris for Johannes Hofrsa som ble delt ut både til fotball og håndball. Og jubelen ble stor da de viste seg at prisen for håndball i år gjekk til Grete Søviknes. Deretter var det klart for dans og bandet spilte gode gamle klassikere som fikk de fleste ut på dansegulvet. Ja og de er landsturneringens noensinne største dansegulv på over 400 kvadrat.
De var ca 1200 deltagere på landsturneringen i år, litt mindre enn vanlig men de har vel noe med kostnadene å gjøre.
Søndag var det klart for de siste kampene og finaler. Til tross for en strålende innsats av samtlige lag ble det ikke finale på oss denne gang. Spillere, trenere  er imidlertid enig om at det var en fantastisk flott helg, med mye spennende fotball og kjekke opplevelser. Vi gleder oss allerede til neste års landsturnering i Stjørdal.
De har vært en opplevelse for livet og som spillerene sier til oss at de har vært en fryd å få reise på tur med dere …
Kristine B Tikkanen , Riku Tikkanen og Marie B Ellingsen Trenere fra stjernelaget
Riku Tikkanen og Bjarte Maurstig

Riku Tikkanen og Bjarte Maurstig

tv Riku Tikkanen ,Marie Ellingsen Kristine B Tikkanen,Bjarte Maurstig          fremme :Eivind Ødegaard , Preben Vermedal , Andreas B Gandrud , Thy Hong Pham

tv Riku Tikkanen ,Marie Ellingsen Kristine B Tikkanen,Bjarte Maurstig
fremme :Eivind Ødegaard , Preben Vermedal , Andreas B Gandrud , Thy Hong Pham

bilder-mob-11.09.13-086

Pausen av en kamp Bjarte er klar

bilder-mob-11.09.13-076

Bankett servert finnbiff og sjokoladekake

bilder-mob-11.09.13-082

Under kamp

bilder-mob-11.09.13-100

Sliten etter lang helg venter på premieuttdeling

Under åpnings sermoni gjekk i storgata i tog alle lagene ...

Under åpnings sermoni gjekk i storgata i tog alle lagene …

bilder-mob-11.09.13-065

Kommentarer er stengt.