SNILS logo og Idresssplass

Jentene vant avdeling B i 3.divisjon

Publisert: 13. desember, 2015
snil_volleyball

Laurdag 12/12 var u15 jentene på langtur til Husnes for å spille 2.seriehelg av totalt 4.

4 kamper der 3 av dei var i en liten hall og hvor mange poeng forsvant i taket, den siste kampen var i Husnes hallen.
SNIL-Gneist Zirkon 2-0 (25-10, 25-9)
Jentene startet sterkt, sterke server, bra  forsvarsspill og vi noterte også ned 3 blokkpoeng.
SNIL-Rossvoll3. 2-0 (25-22. 26-24)
Dette såg vi på som gruppefinale. Etter storseier mot Gneist og Rossvoll som selv hadde en storseier mot Trio. Så såg vi på denne som kampen som ville avgjere kven som skulle inn i finalen.
1 settet var gjevnt frå ca midtpartiet og til slutt, etter at vi blei hentet inn igjen frå ein god start men mentaliteten til jentene er sterk og de holder løpet ut.
2 sette såg mørkt ut, vi låg under 4-14, men klarte på utrolig måte å hente oss inn igjen. Men på slutten stakk rossvoll av nok ein gang og me låg under 19-24. Då gjør Cherin seg klar på serve, la god press mens resten av jentene jobbet knallhardt i forsvar, Mari som slengte seg meir på slutten her enn ein fotball keeper gjer på ein sesong, reddet ball etter ball og nok ein utrolig opphenting endte me 26-24 seier.
SNIL-Trio4. 2-0 (25-17. 25-13)
Denne 3 kampen var egentlig transport etappen, vi skulle bare vinne kampen og forberede oss til finalen. Her hadde jentene visst allerede tatt seieren på forskudd og det blei gjevnt, det blei litt tamt med jobbing, men Erika nektet å tape denne kampen så kvifor ikkje bare køyre på med heile 20 serve ess.
Finale.
SNIL-Rossvoll2. 2-0 (25-18. 25-16)
Jentene var gira, vi kjente ikkje igjen alle spelerene på Rossvoll men ifølge nummeret på laget så var det desse vi tapte 16-18 mot i 3 sett forrige turnering og no ville jentene rette opp igjen nettopp i det.
Nok ein gong mange gode server, også meget bra angrep og forsvarsspel, Cherin booster sjølvtilliten med 2 killerblocker.
Erika og Amanda hadde før kampen fått høre om antallet serve ESS dei hadde hatt på dei 3 første kampene, hvor Erika hadde 32 og Amanda 31, det gjor at det blei litt ekstra press på serven og litt gøy med denne intern kampen.
Totalt endte begge 2 jentene med imponerende 39serve ess kvar på disse 4 kampene.
Med seieren i denne finalen så har jentene klart opprykk og er i neste turnering klare for 2 div. spill.
(Rapport fra Morten Asphaug)

Kommentarer er stengt.