SNILS logo og Idresssplass

Førstelaget med FULL POTT!

Publisert: 24. februar, 2016
snil_volleyball_1.laget

Bryggen-Søre Neset 0-3
24-26. 15-25. 18-25

Les mer om kampen i lokale medier Os og Fusaposten og Midtsiden
#Rotekamp
Vi starter bra og midtveis har damene ein solid ledelse på rundt 10 poeng men så begynner de å rote, slår ut, går i vegen for kvarandre, slår i nett, hopper i nett, server ut, server i nett, alt går galt og plutselig er det gjevnt, ein hopende sint trener og sinte spelere som blir bytta ut, heldigvis klare vi å få inn siste poengene og ta settet.
2 sett so finner vi roen, trener og spelere har roet ned høve og og ting begynner å sitte igjen, vi har fortsatt perioder der vi roter men klarer å stoppe dette raskere.
3 sett var bra, får god ledelse, har trygghet i laget, ein liten dupp på slutten men uten problemer.
Vibeke Ingebrigtsen er igjen dagens speler med mange serve- og angrepspoeng, og Ingrid Tombre er igjen viktig i forsvars arbeidet.
Vi Gratulerer Mari Skogland med deby. En vanskelig sådan, der hun blir hevet inn på slutten av et rote sett, men holder hodet kaldt og speler bra forsvar.
Veldig nervøs når hun kommer inn i det 3. settet, gjør noen feil hun normalt aldri gjør, men det er ikkje alltid like lett å debutere i ein kamp som gjer at Søre Neset vinner sin 12 av 12 serie kamper denne sesongen.

For 1.laget er OPPRYKK SIKKRET.
Etter litt rekning no so har trener funnet ut at det er umulig å miste opprykket. Med sammenlagt i serie og ranking så er vi foran med 25 poeng på både på Gneist 2 og på Sotra, mens en seier i rankingen gir 30 poeng og en 2. plass gjer 25 poeng så betyr det at om vi ikkje stiller opp i neste ranking og dermed får 0 poeng så vil damene uansett klare opprykk siden seier i serien teller forran ranking.
Då er det all inn med gull for oss, skal vi miste gullet så må Gneist 3 komme forbi sotra i serien pluss dei må vinne neste ranking, mens vi blir nr 6 eller dårligere. me andre ord, klare vi 5 plass neste ranking så er vi seriemestre :-)
Morten Asphaug

Kommentarer er stengt.