SNILS logo og Idresssplass

FFO på Halhjem

Publisert: 12. mai, 2017
SNIL-foballbane

Vi kan med stor glede meddele at det vil bli Fotball Fritidsordning (FFO) på Halhjem Idrettsplass for 3.-7. klasse fra høsten 2017.

Det vil være fortløpende påmelding, og vi stiller ingen krav til at du er medlem i Søre Neset IL, eller om du spiller fotball fra før. Her er alle velkomne.

Hovedmålet for FFO på Søre Neset er å gi barna et trygt og trivelig treningstilbud etter skoletid.

Her er det ikke plass til datamaskiner, nettbrett eller mobiler – kun fysisk aktivitet står i sentrum, men lek vil også ha en sentral plass i hverdagen. I tillegg vil vi i samarbeid med skolene i nærområdet – jobbe for gode holdninger, gjensidig respekt, antimobbing, kosthold og hygiene. Det er en fordel om du liker fotball, da dette er hovedelementet i læringen og aktiviteten, men det er ikke et krav.

Det meste av aktiviteten vil selvsagt foregå ute på fotballbanen, men dersom værgudene skulle være helt imot oss så vil vi kunne trekke inn i klubbhuset og ha alternativ trening, konkurranser, quiz m.m.

Frank Haugland blir leder for fotballfritidsordningen (FFO). Frank har stor tilknytning til Søre Neset Idrettslag, både som tidligere spiller ( i over 20 år) og trener i flere år på seniornivå (dame- og herrelag). Han er nåværende trener for G 9 (2008), som han har fulgt de 3-4 siste år, og har påbegynt UEFA C-lisens trenerkurs. For tiden hospiterer han på Os FFO på Kuventræ, der han har fått en solid plattform til å bygge videre på for Søre Neset FFO.

For mer detaljer, priser og påmelding, se vedlegg i PDF-fil.

 

 

 

Kommentarer er stengt.